WWW.KERKSKEN.TEKOOPHUIS.BE

VRAAGPRIJS: 215.000 €

woning te koop aanbieden zelf huis verkopen kerksken zoek huis te koop huis uit de hand te koop kerksken huis te koop particulier
HOME - APPARTEMENT TE KOOP KERKSKEN - BESCHRIJVING
Slaapkamers: 2 Bouwjaar: 2015 Bewoonbaar: 101 m²
EPC: - kWh/m2 Vrij: vanaf akte Opp. grond: - m²

Aan de hoofdweg van het landelijke Kerksken treffen we dit prachtige hoekappartement in een architecturaal hoogstaand gebouw. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit op de straat en de dorpskern met de kerk als centraal punt.

Kerksken leeft, en beschikt over een bruisend sociaal geangageerde bevolking, mooie wandelpaden en nog echte dorpse middenstand alsook grootwarenhuizen in de directe omgeving. Gezien de centrale ligging is alles binnen wandelafstand gelegen.

Het appartement omvat: open inkomhall met berging, vestiaire en toilet. Deze geeft uit op de ruime leefruimte met open keuken, voorzien van alle toestellen. Dankzij het grote aantal ramen, is natuurlijk licht in overvloed aanwezig. Het terras biedt voldoende ruimte tot comfortabele buitenplaats!

Verder vinden we nog 2 slaapkamers en een mooie badkamer met grote inloopdouche. De grote troef van dit appartement zijn de mooie ruimtes en de uitkijk op het prachtige Kerksken vanuit de living en terras. Kortom: een mooi en aangenaam appartement die zeker een bezoekje waard is!